Wat we doen2019-10-06T16:00:20+00:00

Aan de knoppen van innovatie

Wij maken jouw organisatie innovatief door je te helpen om de beste producten te maken, op de beste manier.

Innoveren op basis van klantbehoefte

Wanneer je je klanten beter leert kennen, kan je meer verbinding met ze maken. Aan de hand van een empathische benadering brengen we de behoefte van je klant volledig in kaart. We stellen de juiste kaders vast waar je product aan moet voldoen. Zo helpen we je niet alleen aan een rotsvast fundament voor verdere ontwikkeling, maar bieden we je ook de garantie op duurzame groei en succes.

Producten maken die er toe doen

Productontwikkeling kent vele fases en vele disciplines. Een duidelijke strategie is het belangrijkste ingrediënt om gedegen van start te gaan. Stone Zeppelin hanteert een effectieve werkwijze om organisaties van A tot Z te helpen om producten te ontwikkelen en ze op de beste manier in de markt te zetten.

Innoveer vanuit de kern van het bedrijf

Om je organisatie innovatiever te maken, is het belangrijk dat iedereen hierin wordt meegenomen. Cultuur is een van de belangrijkste drijvers van innovatie. Wanneer deze niet gericht is op de toekomst, krijgt innovatie geen kans. Stone Zeppelin maakt je innovatiever door aan de slag te gaan met de motor van je bedrijf: de mensen.

Een organisatie die klaar is voor de toekomst

Maak je organisatie daadwerkelijk innovatief. Stone Zeppelin maakt een diepgaande analyse van je klantbehoefte en hoe je bestaande organisatie daarop kan aansluiten. Dat leidt tot een werkbare strategie om nieuwe producten in-house te ontwikkelen – er hangt namelijk ook een business model onder voor de commercialisatie van nieuwe producten.

Kies voor doen in plaats van praten!

Einstein zei ooit dat als hij 60 minuten de tijd kreeg om een probleem op te lossen, hij de eerste 55 minuten zou besteden aan het definiëren ervan, omdat hij dan maar 5 minuten nodig had om het op te lossen.

Of we nu aan de slag gaan met je klant, je product, je cultuur of je business, Stone Zeppelin start altijd met het begrijpen van je probleem. Met die inzichten, kunnen we richting bepalen voor de ontwikkeling. Vervolgens genereren we ideeën en die valideren we in de praktijk. Na het elimineren van aannames, volgt de implementatie.

Elk project is anders, net als de weg naar succes. Om klantgericht te kunnen innoveren en producten te ontwikkelen die er toe doen, gebruiken we ons kompas om van A naar B te komen. Daarin zijn we afwisselend analytisch, empatisch, strategisch en pragmatisch.

Wij denken in mogelijkheden, niet alleen omdat we met een frisse blik naar de context van jouw organisatie kijken, maar ook omdat we nu eenmaal een creatieve inborst hebben.

Lees meer over hoe wij je kunnen bijstaan

Stone Zeppelin

Mobile: +31 6 526 242 75
Email: pv@stonezeppelin.com